Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Advocaat recept
Advocaat recept

Advocaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop in een kom de eieren met de suiker, zaad uit vanillestokje en een ietsje zout dik en schuimig. Schenk al kloppend heel langzaam de brandenwijn erbij. Zet de kom in een pan met laag kokend water-dus au bain marie- en laat de drank al kloppend dik worden. Is het zover, zet dan de kom in koud water en blijf kloppen tot de advocaat koud is. (af en toe weer koud water nemen). Dit afkoelen is nodig om schiften te voor komen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit advocaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Advocaat heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 5 recensies

 • Mijn moeder maakte dit vroeger al en deed dit in een beschuitbus met een stamper met gaten die even wijd was als de bus . Hierin plm. 12 eieren met 350 gr. Suiker en twee zakjes vanille suiker en maar... Lees reactie
  Atty Palsma gaf dit recept op 3 december 2015 4 uit 5 sterren
 • Makkelijk om te maken, heel erg lekker
  Maureen gaf dit recept op 26 januari 2014 5 uit 5 sterren
 • Genoeg brandewijn te verkrijgen in Canada - het heet gewoon 'brandy' en is in alle liquor stores te vinden.
  Arianne gaf dit recept op 25 december 2013 5 uit 5 sterren
 • Ik gebruik de hele eieren dus het eigeel en het wit, in Canada is geen brandewijn verkrijgbaar voor zover ik weet en gebruik daarvoor dus RUM.
  Aleida gaf dit recept op 30 december 2012 5 uit 5 sterren
 • Het is voor mij de eerste keer dat ik advocaat ga maken, dus ben nog wat onwennig. Bedoelen jullie de volledige eieren of alleen de eigelen?
  Liliane gaf dit recept op 8 juni 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven