Draadjesvlees

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Doe de boter in een pan bij vloeibaar een flinke scheut, anders een half klontje boter.
    Bak het vlees aan beide zijde bruin en strooi met en .
  2. Bak nog even verder, maar niet gaar.
  3. Doe er een paar glazen water bij en de laurier en de .
  4. Laat dit alles stoven totdat het vlees gaar is.
  5. Het moet zo gaar zijn dat het niet aan je vork blijft zitten.
  6. Je ziet dan draadjes zeg maar.

    Suggesties:
    Je kunt de runderlappen vervangen door sucadelappen.
    Je kunt er ook een beetje ontbijtkoek en appelstroop bij toevoegen.
25
25
25

Variaties op Draadjesvlees

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Draadjesvlees
VariatieAantalGang
Draadjesvlees2Vlees
Draadjesvlees met cranberrycompote2Vlees
Ouderwetse draadjesvlees1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bakboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Draadjesvlees heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Ik heb de draadjesvlees nog nooit zo gemaakt maar dat gaat vanaf nu veranderen... Ik hou dit heerlijke recept aan. Dat word smullen vanavond :-)
Anne 6 april 2017

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
pan
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1472 kcal
73%1472 kcal
Vetten
96 g.
137%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%1 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Draadjesvlees