Dendeng Blado

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Braadpan
  • Pan
  • Zeef

Bereidingswijze

  1. Snijd het rundvlees schuin in heel dunne reepjes.
    Doe het gesneden vlees in een kom en voeg de , , en ketjap toe.
    Meng goed door elkaar.
    Verhit een pan met een dikke laag olie.
    Bak het vlees in de pan gaar en schep eruit met een zeef wanneer het klaar is.
    Let op dat het niet te droog wordt.

    Pel de knoflook, snijd en maal fijn in de vijzel.
    Halveer de uien van kroon en snijd met de nerf mee in schijfjes.
    Schil de en snijd in grove stukken.
    Snijd de en grove stukken.
    Verhit een braadpan met arachideolie.
    Fruit de knoflook, en totdat de knoflook lichtbruin is en voeg dan de uien toe.
    Bak de uien lichtbruin en voeg dan het gebakken vlees, de , , ketjap, , en wat water toe.
    Snijd de lomboks schuin in ringetjes en voeg toe.
    Voeg indien nodig nog wat water toe.
    Laat het geheel 5 minuten sudderen.
25
25
25

Variaties op Dendeng Blado

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Dendeng Blado
VariatieAantalGang
Dendeng Blado1Vlees
Dendeng blado, knapperig stukjes "pedis" vlees, met limoen en tomaat1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus, ketjap manis, sojasaus, ketjap manis
  • ketjap manis, ketjap manis, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • ketjap manis en ketjap manis is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
121 kcal
6%484 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
24 g.
9%96 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Dendeng Blado