Couscous met aubergine, geitenkaas, paprika en balsamicodressing

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Doe 1 eetlepel in de pan en fruit de 's 1 minuut in de olie.
  2. Voeg de toe met 5 deciliter .
  3. Haal de pan van het vuur.
  4. Pak een koekenpan en doe 2 eetlepels in de pan.
  5. Snijd plakken van de en bak deze in de pan.
  6. Voeg 1 eetlepel bruine bastersuiker toe en blus het met 3 eetlepels balsamicoazijn.
  7. Besprooi de aubergineplakken met .
  8. Wanneer de aubergineplakken zacht zijn kun je ze in diepe borden leggen.
  9. Doe de erop en brokkel de erover heen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in couscous en kippenbouillon
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • geitenkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico azijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Couscous met aubergine, geitenkaas, paprika en balsamicodressing heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Kippenbouillon is veganistisch noch vegetarisch. Geitenkaas brokkelt niet, dat is schapenkaas. En kaas is ook al niet veganistisch. Zal wel een lekker recept zijn, maar niet voor de veganist, zelfs ni... Lees reactie
23 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
318 kcal
15%1272 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
51 g.
19%204 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Couscous met aubergine, geitenkaas, paprika en balsamicodressing