Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Staafmixer

Bereidingswijze

  1. Snijd de in plakken.
    Snipper de grof.
    Snijd de aardappels in grove stukken.
    Doe in een grote pan 2 kopjes water.
    Voeg de , de , de aardappels en de bouillontabletten toe.
    Laat dit ongeveer 1 uur zachtjes koken tot alle gaar is.
    Pureer het mengsel met een staafmixer.
    Voeg kerriepoeder en toe.
    Voeg zoveel water toe tot de soepdikte is bereikt.
    Evt.
  2. wat peper erbij.
    Serveer de soep met de .
25
25
25

Variaties op Courgettesoep

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Courgettesoep
VariatieAantalGang
Courgettesoep23Soepen
Courgettesoep met zalm3Soepen
Romige courgettesoep2Warm

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippenbouillon en rundvleesbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippenbouillon en rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in kippenbouillon en rundvleesbouillon
  • kippenbouillon, rundvleesbouillon, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippenbouillon en rundvleesbouillon
  • parmezaanse kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in kippenbouillon en rundvleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Courgettesoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lekker en vrij makkelijk te maken recept. Ik zou echter éérst de uien even kort aanbakken, alsmede de courgette. Om nou alles rauw in een bouillon te gooien? Smaak was o.k. en lekker stevig soepje... Lees reactie
Lucies 16 november 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
160 kcal
8%960 kcal
Vetten
4 g.
6%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%78 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Courgettesoep
  • Home
  • Recept
  • Voorgerechten
  • soepen
  • Courgettesoep