Collettes

Ingrediënten

+ -
print

Vulling:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Bakplaat
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Smelt de au bain marie.
  3. Verdeel hem over 20 papieren bonbonvormpjes.
  4. Bestrijk met een lepeltje of kwast ook de zijkanten met .
  5. Leg de bonbons onderste boven op de bakplaat en laat ze stollen.
  6. Trek de papierenvormpjes er voorzichtig af.
  7. Smelt de met sinaasappelsmaak.
  8. Klop hem met de en de suiker tot een glad mengsel.
  9. Zet het mengsel onder af en toe roeren in de koelkast,tot het stevig genoeg is om te spuiten.
  10. Doe de vulling in een spuitzak met een stervormige spuitmond en spuit een beetje in elk bakje.
  11. Zet de collettes tot gebruik in de koelkast.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
  • poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
  • chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade en pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en pure chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Collettes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Geweldig recept en duidelijk uitgelegd! Groetjes Wendy
babbel 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1347 kcal
67%1347 kcal
Vetten
77 g.
110%77 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
127 g.
49%127 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Collettes