Chocoladeravioli met perenvulling

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Kneed , en gesmolten fondant tot een homogene massa.
  2. Wikkel het deeg in folie en laat 30 minuten koelen in de koelkast.
  3. Maak vervolgens vellen met een pastamachine.
  4. Snijd cirkels uit de pastavellen.
  5. Snijd de geschilde peer in partjes en stoof deze even aan in een beetje boter.
  6. Smelt de .
  7. Meng de peerpartjes eronder.
  8. Laat de witte smelten in de .
  9. Voeg merg van vanille toe.
  10. Breng aan de kook en laat indikken.
  11. Vul de ravioli met peerpartjes.
  12. Laat de ravioli 3 tot 4 minuten koken.
  13. Schik de ravioli op een bord.
  14. Giet er de saus over en versier met een muntblaadje, en eventueel cacaopoeder.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • chocolade en chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade en chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • chocolade, chocolade, bakboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade en chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in walnoten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade en chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in room
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
340 kcal
17%1360 kcal
Vetten
19 g.
27%76 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
36 g.
14%144 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocoladeravioli met perenvulling