Ingrediënten

+ -
print

Verder nodig: pan met (kleinere) pan die erin past, houten lepel, mes, snijplank, kleine schaaltjes, houten prikkers of fonduepennen

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breek de chocolade in stukjes en doe deze samen met de creme fraiche en de in de kleinste pan.
  2. Verwarm water en zet de kleine pan in de pan met water.
  3. Hierdoor zal het chocolade gaan smelten. (au bain marie koken) Laat de chocolade voorzichtig smelten en roer regelmatig met de lepel.
  4. Snijd de , schil hem dik en verwijder de harde kern.
  5. Snijd de plakken in kleine stukjes en doe deze in een schaal.
  6. Was de , haal de kroontjes eraf en maak er doopklare stukjes ervan.
  7. Doe ook deze in een schaaltje.
  8. Doe hetzelde voor de .
  9. Snijd het in plakjes en doe deze in een mandje.
  10. Zet de pan met schaaltjes op tafel en iedereen kan nu dopen in de lekkere chocolade.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade
  • pure chocolade en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
  • ananas en aardbeien past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in pure chocolade en stokbrood
  • pure chocolade en stokbrood kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade en stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade en stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
633 kcal
31%2532 kcal
Vetten
25 g.
36%100 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
88 g.
33%352 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocoladefondue 2
  • Home
  • Recept
  • Kinderen
  • Chocoladefondue 2