Ingrediënten

+ -
print

Beslag 1:

Beslag 2:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. De met de en zacht en schuimig roeren.
  2. De er 1 voor 1 door roeren, nadat de er goed doorheen zijn gemengd.
  3. De beetje bij beetje er bij en goed door roeren.
  4. Daarna in de springvorm gieten voor de helft.
  5. Bij het 2de beslag hetzelfde doen plus 20 gram met de chocolade smelten en in het beslag doen.
  6. Als dat gebeurt is, doe je van het chocoladebeslag ook de helft in de vorm en dat zo om en om tot het beslag op is.
  7. Dan in de voorverwarmde oven van 160 graden celsius zetten 1 uur lang.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem en bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker, vanillesuiker, suiker, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren en eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Chocolade/vanille cake/taart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7.3 / 10 in 3 recensies
RESET

In vind het leuk om te maken
Maaike 15 februari 2016
Echt de beste cake ooit; ik heb mij er ziek van gegeten zeker maken!
Dylan 24 oktober 2015
Ik heb dit weekend aardbeiencake gebakken met aardbeien en aardbei wodka
lievejulia 21 februari 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1912 kcal
95%7648 kcal
Vetten
144 g.
206%576 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
117 g.
45%468 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
157 g.
175%628 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocolade/vanille cake/taart
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Chocolade/vanille cake/taart