Chocolade-schuimpuntjes
- Herkomst Belgie
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van pitoe
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spuitzak
- Bakplaat
- Magnetron
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- De oven voorverwarmen op 125°C.
- Een bakplaat met bakpapier bedekken.
- De in een droge en vetvrije kom doen.
- De loskloppen en ondertussen de helft van de toevoegen.
- Dan de rest van de erdoor mengen.
- Het schuim in een spuitzak met stervormige spuitmond doen en toefjes op de bakplaat spuiten.
- Midden in de oven ± 45 min.
- bakken.
- Het schuim is goed als het stevig aanvoelt.
- Het bakpapier met de schuimpuntjes op een rooster trekken en laten afkoelen.
- De chocolade fijnhakken en met de au-bain-marie of in de magnetron laten smelten.
- Wat laten afkoelen en de onderzijde van de schuimpuntjes erin dompelen.
- Op een stuk bakpapier laten stollen.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade en olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in pure chocolade
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eiwitten
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in pure chocolade
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade en olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 972 kcal | 48% | 972 kcal |
Vetten | 36 g. | 52% | 36 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 44 g. | 17% | 44 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 100 g. | 111% | 100 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |