Ingrediënten

+ -
print

Per ei :

Dus :

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Magnetron

Bereidingswijze

  1. Chocola klein maken en met 1 eetlepel water smelten in de magnetron (± 1 minuut), door roeren en dan de boter erbij, weer in de magnetron (± 1 minuut) weer door roeren (A)
    Eieren scheiden (eiwit in een bak, eigeel in een bak + de suiker)

    Kloppen:
    Eerst het eiwit kloppen (stijf) (B).
    Slagroom kloppen (C).
    Eigeel kloppen tot het licht geel is (D).

    Bij elkaar A + D (mixen).
    Dan C + B er door scheppen.
25
25
25

Variaties op Chocolade mousse

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Chocolade mousse
VariatieAantalGang
Chocolade mousse4Nagerechten
Chocolade mousse van toblerone1Nagerechten
Aardbeien-chocolade mousse1Nagerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • suiker en suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade en chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei, eieren, eieren
  • chocolade, boter, chocolade, boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, boter, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade en chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, boter, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (3)

Chocolade mousse heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.3 / 10 in 3 recensies
RESET

Echt heerlijk!
Olifantenlover 15 december 2013
Ik heb het gemaakt en het was heerlijk! Tip: het is wel machtig dus neem niet te veel.
Melissa 11 april 2013
Ik kan hier echt de beste recepten van krijgen! Het is fantastisch.
Mila 2 juni 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
863 kcal
43%5178 kcal
Vetten
77 g.
110%462 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
28 g.
10%168 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chocolade mousse
  • Home
  • Recept
  • Nagerechten
  • Chocolade mousse