Choco-mint bananen met ijs
- Herkomst Suriname
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van ploegske
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op ca. 200 graden C.
- Snijd de over de gehele lengte in (laat ze in de schil!) tot op de helft van de dikte.
- Doe dit aan de binnenkant van de kromming.
- Trek de helften licht uiteen tot een soort envelop en plaats ze in een ovenschaal.
- Breek een After-Eight in tweeën en druk er één in elke banaan.
- Overgiet de banaan desgewenst met wat of amaretto.
- Plaats de in de oven tot ze goed warm zijn, ca. 15 min.
- De schil wordt daarbij zwart, dat is normaal.
- Plaats de banaan op een bord en serveer met .
- Schep evt.
- nog wat -of amaretto uit de ovenschaal over het ijs.
- In plaats van after-eight kun je ook kiezen voor chocolade-kokos bijv.
- bounty
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in vanille-ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in vanille-ijs
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vanille-ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in vanille-ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in rum
- Sporen van soja kunnen voorkomen in vanille-ijs
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 91 kcal | 4% | 364 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |