Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (hetelucht 180°C).
  2. Snijd 12 mooie bladeren van de kool en kook deze in zijn geheel in 2 minuten beetgaar in een grote pan met ruim kokend water.
  3. Spoel ze af in een vergiet met koud water.
  4. Vet een lage ovenschaal in met 1 soeplepel margarine.
  5. Schenk de gezeefde in een steelpan, voeg het Knorr bouillonketeltje toe en de .
  6. Breng dit aan de kook.
  7. Blijf roeren tot het bouillonketeltje is opgelost.
  8. Zet het vuur laag en laat de saus zachtjes koken tot gebruik.
  9. Meng het met en komijn en breng het op smaak met zout en peper.
  10. Vorm 12 ballen van het gekruide .
  11. Rol deze tussen twee handen wat langer en smaller, waardoor je 12 gehaktrolletjes krijgt.
  12. Leg elk rolletje op een koolblad, sla de zijkanten van de kool over het en rol stevig op.
  13. Leg de koolrolletjes naast elkaar in de ovenschaal en schenk de tomatensaus erover.
  14. Verdeel de Solo Délifine en de over het gerecht.
  15. Laat de schotel in de oven in 25 minuten gaar worden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in paneermeel
  • boter, paneermeel, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, room, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter, room, kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
376 kcal
18%1504 kcal
Vetten
24 g.
35%96 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chinese koolrolletjes met gehakt
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • groentegerechten
  • Chinese koolrolletjes met gehakt