Chinese kool met kerrie

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Snijd het vlees in smalle reepjes, snipper de , schil de aardappel en snijd deze in blokjes (middelmaat).
  3. Snijd de in repen.
  4. Bereiden:
  5. Verwarm de in een braadpan en bak de krokant.
  6. Doe er dan de met het vlees bij en roer dit goed door elkaar.
  7. Dan doe je er de kerrie poeder en de andere kruiden bij, ook weer goed door roeren.
  8. Voeg er dan de en de creme fraìche bij samen met de en laat dit een 10 min.
  9. rustig koken.
  10. Doe er dan de bij en zet je warmte bron iets zachter, (zet de deksel schuin op je pan) Stoof dit alles in ongeveer 20 min.
  11. gaar.
  12. Als alles gaar is (even voelen aan de ) dan even een beetje binden met de alles binder.
  13. TIP:
  14. laat je aardappel langer koken dan de want deze is veel sneller gaar.
25
25
25

Variaties op Chinese kool met kerrie

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Chinese kool met kerrie
VariatieAantalGang
Chinese kool met kerrie2Roerbakgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes en wijn
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Chinese kool met kerrie heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Lekker! Maar de schnitsel is niet nodig, gebruik gewoon allebei de bakjes met spekjes. En een leuke toevoeging is om voor de helft van de aardappelen zoete aardappelen te gebruiken. Groot succes hier.
19 februari 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
39 kcal
1%156 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chinese kool met kerrie