Chili con Carne

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd de 's in dunne reepjes ( zaadlijsten eruit ).
    Snijd de fijn.
    Knoflook persen.
    1.
  2. Fruit de aan.
    2.
  3. Knoflook toevoegen.
    3.
  4. Gehakt toevoegen en aanbakken tot het verkleurd is.
    4.
  5. toevoegen.
    5.
  6. , en en toevoegen.
    6.
  7. Doorroeren en toevoegen.
    7.
  8. Bonen toevoegen en geheel goed doorroeren.
    8. 10-15 minuten zachtjes laten sudderen.
25
25
25

Variaties op Chili con Carne

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Chili con Carne
VariatieAantalGang
Chili Con Carne25Vlees
Chili con carne met rundvlees1Stoofschotels
Chili con carne van zwarte bonen met runderreepjes1Roerbakgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillon
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bouillon en zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
271 kcal
13%1084 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
13 g.
5%52 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chili con Carne