Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Blender
  • Taartvorm
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 180 graden.
  2. Maal in een blender de biscuits tot kruimels, of sla ze in een plastic zak tot fijne kruimels.
    Smelt de boter in een pannetje op laag vuur en roer de koekkruimels erdoorheen.
  3. Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bodem van een springvorm en druk het met een bolle kant van een lepel egaal aan.
  4. Zet de taartvorm in de koelkast.
    Klop in een kom met de mixer de met de crème fraiche, en romig.
    Voeg de eieren 1 voor 1 toe en klop glad.
  5. Schenk het roommengsel over de koekbodem.
    Bak de taart in de oven in 55 minuten goudbruin en gaar.
  6. Laat de cheesecake afkoelen en serveer met de .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker, vanillesuiker, frambozen past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter en roomkaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en roomkaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
personen
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
292 kcal
14%2920 kcal
Vetten
19 g.
28%190 g.
Waarvan verzadigd
2 g.
11%20 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
4%10 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
8%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%50 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
19 g.
21%190 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
1 mg.
0%10 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cheesecake uit New York
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Cheesecake uit New York