Ingrediënten

+ -
print

Voor het deeg:

Voor de vulling:

Om te bestrijken:

Om te bestrooien:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Bakvorm
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Maak van bakpapier een bakvorm met een opstaand randje van 20 x 30 cm op de bakplaat.
  2. Meng boter, , en door elkaar en klop dit tot een schuimige massa.
  3. Klop de er één voor één door.
  4. Vervolgens eerst de helft van de maïzena, , afgekoelde chocolade en noten erdoor roeren en daarna de andere helft van deze ingrediënten.
  5. Strijk het op de bakplaat uit tot een dikte van 1 cm, bak het midden in de oven en laat het op de bakplaat afkoelen.
  6. Klop de boter tot een romig mengsel en roer de gezeefde poeder- en er lepelsgewijs door.
  7. Stort het gebak voorzichtig, verwijder het bakpapier en keer het gebak opnieuw om.
  8. Bestrijk het gebak eerst met de warmgemaakte en gezeefde jam en vervolgens met de botercrème.
  9. Roer het en de door elkaar en bestuif lichtjes hiermee het gebak.
  10. Snijd het gebak ten slotte in vierkantjes.
  11. Serveertips:
  12. Kant-en-klaar brownies blijven luchtdicht verpakt drie dagen vers.
  13. Zonder vulling kunnen ze in de koelkast twee maanden worden bewaard.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine, pure chocolade, boter of margarine
  • pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg
  • suiker, vanillesuiker, poedersuiker, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • deeg, boter of margarine, pure chocolade, boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in amandelen
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine, pure chocolade, boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, poedersuiker, poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine, pure chocolade, boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1133 kcal
56%4532 kcal
Vetten
98 g.
140%392 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
54 g.
21%216 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
33 g.
37%132 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cappuchino brownies
  • Home
  • Recept
  • Koekjes
  • Cappuchino brownies