Ingrediënten

+ -
print

Voor de vulling:

Voor de saus:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Voor de vulling:
  2. Schil de en snipper deze in kleine stukjes.
  3. Pel de knoflook en snijd deze in dunne plakjes.
  4. Doe de in de koekenpan en fruit hierin de met de knoflook.
  5. Voeg dan het bij en bak het bruin.
  6. Voeg de spinazie toe en bak het mengsel al roerend nog 2 minuten.
  7. Zet het vuur uit en voeg dan de geraspte , de en het toe en roer alles goed door elkaar.
  8. Breng het op smaak met , en de .
  9. Vul de cannelloni met behulp van een lepel.
  10. Voor de saus:
  11. Snijd de in kleine stukjes.
  12. Schil de en snipper deze in kleine stukjes.
  13. Pel de knoflook en snijd deze in dunne plakjes.
  14. Doe de in de pan en bak de .
  15. Voeg de en de knoflook toe en bak dit ongeveer 2 minuten.
  16. Strooi de over de en bak het geheel al roerend nog 1 minuut.
  17. Roer de door het mengsel en voeg het water met het bouillonblokje toe.
  18. Breng het geheel op smaak met basilicum, , en .
  19. Breng alles aan de kook en laat de saus 10 minuten sudderen, wel af en toe roeren.
  20. Giet wat saus in een ovenschaal, leg de cannelloni in de schaal en giet de overgebleven saus over de cannelloni.
  21. Strooi de geraspte erover en leg bovenop een paar klontjes .
  22. Zet de schaal 30 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden C.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • diepvriesspinazie kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, kaas, room
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, kaas, room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en bacon
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
305 kcal
15%1220 kcal
Vetten
22 g.
32%88 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cannelloni au gratin
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • pastagerechten
  • Cannelloni au gratin