Ingrediënten

+ -
print

Voor de frosting:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Een cake pop is een soort van loli maar dan van cake en meestal gedipt in chocola.
    Stap 1:
    Snijd de cake in 4 stukken, haal 1 stuk er uit en breek het door de midden.
  2. Schuur de 2 helften langs elkaar zodat het gaat kruimelen.
  3. Doe dit met alle 4 de stukken.
    Stap 2:
    Doe de frosting in de schaal en roer dit goed.
  4. Als je chocolatechip cakepops gaat maken moet je er nu een handje chocolatechips door heen gooien en goed door roeren.
    (Het recept voor de frosting komt later).
    Stap 3:
    Pak een beetje gekruimelde cake en maak er een balletje van.
  5. Doe dit met alle cake, doe de balletjes 10 minuten in de vriezer en daarna 5 minuten in de koelkast.
    Dit zorgt ervoor dat het wat harder wordt en niet uit elkaar valt.
    Stap 4:
    In de tijd dat de balletjes in de vriezer en koelkast stonden, heb je mooi de tijd om de chocolade- of de candymelts te smelten.
  6. Nu kun je de stokjes in de balletjes steken en dan de balletjes dippen in de chocolade- of gesmolten candymelts.
  7. Steek de stokjes in steekschuim of zet ze in een eierdoos.
  8. Zolang de chocolade- of de candymelts laag nog zacht is, kun je ze nog versieren.
    Stap 5:
    Als de chocolade- of candymelts laag hard is dan:
  9. mmm!

    De frosting:
    Mix de ingrediënten tot dat het een glad goedje is (geen klonten).
    Wil je iets anders gebruik dan alleen monchou.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in cake
  • poedersuiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in cake
  • roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • cake kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
421 kcal
21%1684 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
11 g.
56%44 g.
Waarvan onverzadigd
6 g.
20%24 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
2 g.
41%8 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
8 mg.
1%32 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Cake pops
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Cake pops