Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spitskoolschotel met kerrie masala recept
Spitskoolschotel met kerrie masala recept

Spitskoolschotel met kerrie masala


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de uien en doe ze in hapjespan met de olijfolie. Laat de uien bruinen. Snijd ondertussen de spitskool in tweeŽn en snijd de helften in kleine reepjes. Was de spitskool. Als de uien lichtbruin zijn, het gehakt bij de uien voegen, Bak de gehakt samen met de uien rul. Maak een papje van de kerrie met 1 deciliter water. Als het gehakt met de uien bruin zijn, het kerriepapje bij het gehaktmengsel voegen. Dit goed doorroeren. Als laatste de spitskool met aanhangend water erbij doen. Dit geheel zachtjes laten pruttelen tot de spitskool beetgaar is. Indien nodig op smaak brengen met peper en zout.

Serveersuggesties

Lekker met gekookte rijst en een frisse salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit spitskoolschotel met kerrie masala recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven