Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pompoenmasalasoep recept
Pompoenmasalasoep recept

Pompoenmasalasoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui, knoflook en pompoen kleinsnijden. In een pan met 750 milliliter water opzetten. 2 theelepels masalacurry poeder, 0,5 theelepel gemalen foelie, 1 theelepel oregano en een groentebouillonblokje erbij doen en een 15 minuten laten koken totdat de pompoen zacht is. Dan de gedroogde korianderblad erbij doen, staafmixer erdoor en smullen maar.

Serveersuggesties

Je kan er kokosmelk door doen of i.p.v. pompoen wortelen gebruiken of een zoete aardappel.

Allergenen Informatie

Voor dit pompoenmasalasoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven