Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pizza deeg (basis) recept
Pizza deeg (basis) recept

Pizza deeg (basis)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zeef de bloem in een kom, en voeg het zout toe.
Roer vervolgens in een aparte kom de gist, suiker, olijfolie, en water met een garde door elkaar. Voeg het watermengsel toe aan de bloem, roer dat met een lepel door elkaar. Kneed het geheel tot een soepel deeg.
Laat het deeg 30 minuten rijzen op een warme plek.
Rol het deeg uit en maak er 4 gelijke pizza's van. Bak de pizza's in de voorverwarmde oven (250'C) en bak de pizza's ca. 25 minuten goudbruin.

Tip: je kan er ook kleine pizza's van maken en kinderen de pizza's laten beleggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pizza deeg (basis) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven