Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Omelet sibrienne recept
Omelet sibrienne recept

Omelet sibrienne


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla de eiwitten schuimig en voeg naar smaak (mag zoet zijn) flink wat poedersuiker toe. Snijd plakken van de cake en leg op 1 plak een plakje vanilleijs. Bedek het ijs wat te zien is met restjes cake. Daarna het eiwitmengsel over de cake verdelen en met de brander de eiwitten een mooi bruinig/wit kostje geven (dit ligt aan de hoeveelheid suiker of het goed carameliseerd). Daarna serveren met bosbessensaus of chocoladefondue. Goedkoop, erg lekker en je kan het ruim van tevoren maken. Het kan na branden gewoon terug in de vriezer.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit omelet sibrienne recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven