Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makkelijke milkshake recept
Makkelijke milkshake recept

Makkelijke milkshake


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sschenk een grote plastic beker voor een kwart vol met de fruitmelk en voeg twee tot drie bollen vanille (bourbon) ijs toe. Roer met een vork snel alles door elkaar. Als het te dun is, voeg dan nog een bol ijs toe of twee en opnieuw heel snel door elkaar roeren. Het moet een dikke substantie worden. Neem een rietje en geniet!

Persoonlijke noot:
Ik stress op de vanille ijs van liddl, omdat deze de juiste basis heeft. Verder gebruik ik fruitmelk dat slechts 1 fruitsmaak heeft, dus aardbei of banaan of cocos etc. Niet smaken door elkaar. Maar ja, smaken verschillen, dus kies je eigen smaak of smaken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit makkelijke milkshake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven