Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Macaroni salade recept
Macaroni salade recept

Macaroni salade


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De macaroni koken met wat zout en peper. De prei, paprika's, de uien, de chorizo, (of ham of smack) en de augurkjes snijden in kleine stukjes en bij elkaar in 1 kom doen. Ook de mais en de zilveruitjes erbij doen. Macaroni afgieten, in de kom doen en alles mengen. Mayonaise (of salata) erbij doen en alles mengen tot 1 smeuige massa. Als laatste kruiden met een snufje zout, een grote snuf peper en paprikapoeder. Goed mengen en de kom in de koeling zetten voor een koude salade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit macaroni salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven