Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Linzen kaassaus recept
Linzen kaassaus recept

Linzen kaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


De ui en paprika snipperen en in een pan smoren. Daarna zout en/of bouillon toevoegen. Vocht toevoegen zoveel dat het niet aan de bodem gaat zitten (samen met gehakt). Steeds vocht toevoegen maar het moet smeuiig blijven. Als laatste de monchoukaas erbij en laten smelten. Ondertussen de linzen koken met ongeveer 1 cm water. De linzen zonder deksel op de pan koken en er bijblijven want het gaat zeer snel verdampen. Steeds vocht toevoegen totdat het een smeuiige gare massa is en alle vocht is verdamp. De linzen bij het paprika/uienmengsel doen. Op smaak maken met zout en/of bouillonpoeder en misschien wat kaas.

Serveersuggesties

Is een neutraal recept en smaakt bij allerlei groenten zoals bloemkool, spruitjes of boontjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit linzen kaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven