Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kruidkoek met gember


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor, elektrisch 160 graden celcius en hete lucht 145 graden celcius. Doe de mix in een kom en voeg het water toe. Voeg de bakgember toe. Klop het tot het geheel een glad beslag is. Geen (!) lucht erin kloppen. Stort het beslag in een rechthoekige bakvorm van ongeveer 25 cm lang. Plaats de kruidcake in het midden van de oven. Na 60 minuten is de kruidcake klaar.

Serveersuggesties

Niet al te gaar laten worden. Klef is juist lekker.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kruidkoek met gember recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven