Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kapucijnerschotel met knoflook en spek recept
Kapucijnerschotel met knoflook en spek recept

Kapucijnerschotel met knoflook en spek


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Laat de kapucijners uitlekken en spoel ze af. Bak de krieltjes in een aparte koekenpan. Bak in een hapjespan de spekjes in hun eigen vet. Voeg halverwege de uitjes en knoflook toe en bak dit tot de spekjes gaar zijn. Voeg de kapucijners toe en schep alles voorzichtig om. Laat het met de deksel op de pan nog 5 minuten doorwarmen. Voeg vervolgens de gebakken krieltjes toe en schep alles door elkaar. Breng het op smaak met zout en peper en garneer het met de peterselie.

Serveersuggesties

Lekker met augurkjes en zilveruitjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kapucijnerschotel met knoflook en spek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven