Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Filosoof recept
Filosoof recept

Filosoof


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak van de aardappelen met melk, peper, nootmuskaat en 25 gram boter een puree. Snipper de uien en fruit ze in 20 gram boter lichtbruin. Schil de appels en snijd ze in stukjes. Vet een vuurvaste schotel in en doe hierin afwisselend: puree, bonen, uien en appel. Zorg dat de bovenste laag uit puree bestaat. Maak de schotel af met paneermeel en klontjes boter. Zet de schotel 30 minuten in een warme oven van 220 graden C en laat er een bruin korstje op komen.

Allergenen Informatie

Voor dit filosoof recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven