Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodrol met asperges, gehakt en gebakken ei recept
Broodrol met asperges, gehakt en gebakken ei recept

Broodrol met asperges, gehakt en gebakken ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak van de bloem, het zout en de gistkorrels een brooddeeg. Snijd het deeg door tweeŽn. Rol beide delen uit tot langwerpige lappen en besmeer het deeg met de olijfolie. Leg hierop de geschilde en gekookte asperges. Braad het gehakt met de gehaktkruiden. Mix de eieren en bak deze bruin. Leg het gehakt op de asperges. Hak de knoflook fijn en de olijven en strooi deze over het gehakt. Leg daarna de eieren eroverheen. Strooi hierover een beetje zout naar smaak. Bestrijk de randen van het brooddeeg met een geklopt ei. Strooi hier wat Emmentaler kaas over. Leg de andere helft van het brooddeeg op de eieren en plak de randen met een vork aan elkaar. Bestrijk met water en strooi hierover sesamzaadjes. Leg alles in een broodblik of op een bakblik en bak het brood gaar in 45 minuten bij 220 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit broodrol met asperges, gehakt en gebakken ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven