Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aioli op stokbrood op z'n Spaans recept
Aioli op stokbrood op z'n Spaans recept

Aioli op stokbrood op z'n Spaans


Ingrediënten


Bereidingswijze


De pot mayonaise in een kom doen. De peterselie fijn snipperen en erbij doen. De knoflookteentjes persen en erbij doen. Dan een scheutje pastis erbij, alles goed door elkaar mengen en terug in de pot doen. Je kan er direct van smullen maar 1 dag laten trekken is beter. Je kan dit wel een tijdje bewaren in de ijskast. Heerlijk als tussendoortje op stokbrood maar ook als dipsaus en bijvoorbeeld fondue.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aioli op stokbrood op z'n spaans recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven