Brulèe van verse mango en mascarpone

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Garde
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Schil de , snijd het vruchtvlees van de pit en snijd dit boven een kom aan stukjes.
  2. Meng de en de yoghurt met een garde door elkaar en roer er het , de limoenschil en het door.
  3. Klop er de door.
  4. Doe de mango en het in een diepe ovenschaal van 18 cm, of verdeel over 6 kleine ovenschaaltjes.
  5. Lepel er het mascarponemengsel over, bestrooi met de suiker en verdeel er klontjes over.
  6. Zet tot gebruik in de koelkast.
  7. Verwarm de grill voor op hoog.
  8. Grill het dessert 4-5 minuten in een ovenschaal of 1-2 minuten in de kleine ovenschaaltjes, tot ze lichtbruin en pruttelen.
  9. Laat 1-2 minuten afkoelen en decoreer met verse .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • rietsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • griekse yoghurt en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in mascarpone, griekse yoghurt, boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mascarpone, griekse yoghurt, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in rum
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Brulèe van verse mango en mascarpone heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heel lekker, geserveerd in kleine ovenschaaltjes op een warme zomeravond in de tuin, moet nu wel iedereen het recept toesturen!
vleeschdraager 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
411 kcal
20%1644 kcal
Vetten
32 g.
46%128 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
3%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Brulèe van verse mango en mascarpone