Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Mix de tot een romige crème.
  3. Voeg de inhoud van beide zakjes browniemix en 200 mililiter koud water toe.
  4. Mix op lage snelheid goed door.
  5. Mix nog ca. 1 minuut bij hoge snelheid tot een stevig beslag.
  6. Verdeel het beslag over beide brownievormen.
  7. Bak de browniecakes in het midden van de oven in 30 minuten gaar.
  8. Laat ze afkoelen en verwijder dan de vormen.
  9. Snijd de in blokjes en besprenkel de banaan met .
  10. Klop de stijf.
  11. Spatel de karamelvla en de banaan erdoor.
  12. Verdeel de karamelvulling over een browniecake.
  13. Zet de andere laag er voorzichtig op.
  14. Bereid het glazuur volgens de verpakking en bestrijk de bovenkant ermee.
  15. Garneer de taart met de bananenschuimpjes en apenkoppen.
  16. Variatie:
  17. Vervang de karamelvla en de banaan door kersenkwark met grof gehakte kersen(blikje) en garneer met vlokken.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
506 kcal
25%506 kcal
Vetten
82 g.
117%82 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Brownietaart met caramel-banaanvulling
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • Brownietaart met caramel-banaanvulling