Brownies

Ingrediënten

+ -
print

Optioneel:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. De en de in stukjes snijden en smelten in een pan op laag vuur.
    De witte en de in stukjes snijden.
    De en de mixen gedurende vijf minuten tot een romige, luchtige massa.
    en de af laten koelen tot kamertemperatuur en dan toevoegen aan het + mengsel.
    Even roeren tot het een egale kleur heeft.
    en al zevend toevoegen en roeren tot het gemengd is.
    Als laatste kan je de stukjes en/of noten toevoegen.
    Mengsel in een bakblik doen en 30 minuten bakken of 160 graden.
25
25
25

Variaties op Brownies

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Brownies
VariatieAantalGang
Brownies14Taart en gebak
Chocolade brownies2Taart en gebak
Chocolade brownies met echte stukjes chocolade1Koekjes

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • pure chocolade en chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade en chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, pure chocolade, chocolade kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade en chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in walnoten
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • pure chocolade en chocolade kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in pure chocolade en chocolade
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
taart
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
4265 kcal
213%4265 kcal
Vetten
299 g.
427%299 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
222 g.
85%222 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
275 g.
305%275 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Brownies