Brownies

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Smelt de chocolade au bain marie.
  2. Mix de en suiker tot gladde substantie.
  3. Gebruik de om het makkelijker te laten mengen.
  4. Voeg de toe.
  5. Meng enkele minuten (ca. 3) voor een mooi glad beslag.
  6. Voeg , snufje en in fases toe.
  7. Dit zodat u makkelijker een glad beslag krijgt.
  8. Nu kan de gesmolten chocolade erbij.
  9. Doe ook dit in fases.
  10. Vet een bakblik in (40-25 cm) en bak de brownie in 30 minuten op 175 graden C. (gasoven alle andere ovens kunnen een graad of 10 lager).
25
25
25

Variaties op Brownies

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Brownies
VariatieAantalGang
Brownies14Taart en gebak
Chocolade brownies2Taart en gebak
Brownies to die for1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in chocolade puur
  • chocolade puur kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade puur kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • chocolade puur en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in chocolade puur
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • chocolade puur kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in chocolade puur
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Brownies heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 2 recensies
RESET

Klinkt makkelijk! maar is het wel lekker?
Esra 21 maart 2015
Handig en makkelijk!
Janine 14 januari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
851 kcal
42%3404 kcal
Vetten
43 g.
61%172 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
124 g.
47%496 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Brownies