Broodje gehakt met mosterdaus vor buffet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Was de sla en schud hem goed droog.
  2. Was de en snijd ze in plakken.
  3. Pel de , snijd ze in dunne ringen en meng ze met de .
  4. Meng de crème fraiche met de milde en de scherpe en breng op smaak met .
  5. Verhit 1-2 eetlepels in een pan en bak de plakken aan weerzijden goudbruin.
  6. Neem de plakken uit de pan en houd ze warm.
  7. Verhit 2 eetlepels in het braadvet en bak de hierin knapperig, laat uitlekken.
  8. Halveer de en besmeer de onderste helft van de dun met de mosterdsaus.
  9. Beleg de met de sla, de tomaat en het .
  10. Schep er de rest van de mosterdsaus en de gebakken op.
  11. Leg de bovenste helft van de erop.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • broodjes kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in broodjes
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in broodjes
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in broodjes
  • mosterd en mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en mosterd
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie en broodjes
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
359 kcal
17%3590 kcal
Vetten
6 g.
8%60 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
62 g.
24%620 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broodje gehakt met mosterdaus vor buffet