Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zoet eitje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pak een kom/groot glas breek de eieren en doe deze daarin
Kluts met een mini garde of anders een vork de eieren al een beetje kapot en door elkaar.
Voeg de suiker en melk toe.
Kluts dit goed door elkaar zodat alles goed door elkaar is gemengd tot een "homogene massa".
Zet de pan op een laag vuur.
Smelt een klontje boter in een koekenpan (ik gebruik zelf m'n kleinste pan 20 cm) roer voor je het mengsel in de pan giet nog even in het bakje zodat alle suiker uit het bakje meegaat. Doe een deksel op de pan zodat het eimengsel stolt.
Zet een bord met 2 boterhammen klaar.
Als het ei goed is krijg je grote "luchtbellen" aan de bovenkant en is de onderkant geel/licht bruin. Doe het ei op de 2 boterhammen

Serveersuggesties

Om het af te maken strooi ik er soms een beetje kaneel over. Of rooster ik soms het brood

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zoet eitje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zoet eitje heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Noemen we hier in belgiť verloren brood is wel heel lekker.
    Cecille gaf dit recept op 5 augustus 2016 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven