Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeeuwse bollissen recept
Zeeuwse bollissen recept

Zeeuwse bollissen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ddeeg maken. 60 minuten eerste rijs. Afwegen in stukjes van 50 gram deeg. Hier rollen van maken van 40 cm lang. Deze allen door de basterdsuiker vermengd met de kaneel rollen. Op een met bakpapier bedekte bakplaat leggen. Afbakken op 200 graden C in 18 minuten.

Allergenen Informatie

Voor dit zeeuwse bollissen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven