Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurtbrood recept
Yoghurtbrood recept

Yoghurtbrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het deeg en blijf het 10 minuten lang doorkneden. 15 minuten laten rijzen. Deeg plat drukken in een rechthoek van 15 x 24 cm. Deeg strak oprollen en over de lange kant beginnen. In een beboterde bakblik leggen met de naad naar onderen. 70 minuten laten rijzen op een warme plaats. Ondertussen de de oven verwarmen op 240 graden C. Afbakken in het midden van de oven in 35 minuten.

Allergenen Informatie

Voor dit yoghurtbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven