Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Welsh rarebit of hele chique kaastoast recept
Welsh rarebit of hele chique kaastoast recept

Welsh rarebit of hele chique kaastoast


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de grill voor.

Smelt de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en roer de bloem erdoor. Bak op een laag vuur gedurende 30 seconden, onder voortdurend roeren. Voeg langzaam het bier toe. Laat 2.5 minuten zacht koken, onder voortdurend roeren tot de saus dik en glad is.

Voeg de kaas, eidooier, mosterd, worcestersaus en cayennepeper toe. Verhit tot de kaas smelt, onder voortdurend roeren. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zet apart om af te koelen.

Leg het brood op een bakplaat bekleed met aluminiumfolie of bakpapier en rooster het brood aan beide zijden goudbruin. Verdeel de kaassaus dik over het brood, zorg ervoor dat de sneetjes volledig zijn bedekt, zodat de randen niet verbranden. Doe ze 20-30 seconden terug onder de grill tot ze lichtbruin zijn en borrelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit welsh rarebit of hele chique kaastoast recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven