Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vruchtentosti recept
Vruchtentosti recept

Vruchtentosti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Stap 1: Schil de appel en schaaf de appel in dunne plakjes Stap 2: Besmeer 2 sneetjes brood met met halvarine en gestampte muisjes. Verdeel de appel over 2 sneetjes en leg de andere 2 sneetjes erop. Stap 3: Rooster de tostiís in een tosti-apparaat bruin of bak ze in een anti-aanbak koekenpan. Keer de vruchtentostiís in de koekenpan na 3 minuten met een platte spatel even om en bak ze ook aan de andere kant mooi bruin. Heerlijk!

Serveersuggesties

tosti met: Chocolade- of hazelnootpasta en plakjes banaan. Stroop met plakjes peer. Honing en aardbeien.

Allergenen Informatie

Voor dit vruchtentosti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven