Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

VOTARO Brood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe alle ingrediŽnten in de kom van een keukenmachine. Goed kneden met de keukenmachine.
Laten rijzen tot dubbel volume in 45 min. temperatuur afhankelijk.
Vierkante lap maken, oprollen en in de vorm met de naad naar onder.
Opnieuw laten rijzen tot volume verdubbeld.

Bovenzijde nat maken en er bv. maisgries of pitjes op strooien.

20 minuten in de oven op 200 gr. samen met een kop heet water.
(Hete lucht!)
10 minuten zonder kokend water op 180 gr. (Hete lucht!)

Bovenzijde besproeien met heet water en op een rooster laten
afkoelen
C. van Iperen 8-8-2016

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit votaro brood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven