Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Volkoren desembrood recept
Volkoren desembrood recept
Laatste update: 28 februari 2018 om 11:02

Volkoren desembrood


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alle ingrediŽnten door elkaar en kneed 8 minuten in met de machine

Laat 4 tot 8 uur rijzen onder een natte doek; rijzen bij kamertemperatuur

Vorm het brood en leg op de kop in een bakblik met theedoek of rijsmandje. Laat nog een paar uur staan bij kamertemperatuur en vervolgens de hele nacht in de koelkast.

Haal het deeg uit de koelkast en laat een uurtje op temperatuur komen. Bak op de pizzasteen op 220 graden in 40 minuten gaar

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit volkoren desembrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven