Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Turks brood met Nederlands beleg recept
Turks brood met Nederlands beleg recept

Turks brood met Nederlands beleg


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het Turkse brood overdwars doormidden.
Besmeer beide helften met roomboter en bestrooi deze met paprikapoeder (mild of pittig wat je maar lekker vindt). Beleg de broden royaal met ham en daarna royaal met kaas . Deponeer er de stukjes ananas overheen. Doe een heel klein tipje boter op de ananas. Kan ook heel goed vloebare boter zijn. Doe dan 1 drupje er op.
Bak de broden af op een temperatuur van 200 graden celsiusof zet de broden even onder de hete grill. Het gaat er om dat de kaas gaat smelten en de ananas licht gekleurd is. Voor de kleur een heel klein beetje paprikapoeder er over strooien. Maak af met wat blaadjes peterselie.

Serveersuggesties

Snijd de brood in mooie stukjes of punten en serveer deze als hapje of gebruik het als lunchgerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit turks brood met nederlands beleg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven