Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Turks brood met kipfilet recept
Turks brood met kipfilet recept

Turks brood met kipfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilets in blokjes, kruid ze naar smaak en bak ze in een beetje boter of olie lekker bruin. Snijd de ijsbergsla in fijne reepjes. Pel de ui en snijd ook deze in fijne ringen. Snijd het brood overlangs door en klap de helften open. Besmeer de helften ruim met de citroenmayonaise. Doe op de onderste helft de ijsbergsla, daarop de rode uiringen en eindig met de kipfiletblokjes. Doe de bovenste helft van het brood erbovenop. Snijd het brood in zijn geheel in parten en steek er eventueel een prikkertje door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit turks brood met kipfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven