Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tosti party recept
Tosti party recept

Tosti party


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet alles gezellig op schaaltjes. Zorg voor minstens 2 tosti apparaten. Ieder maakt zijn eigen tosti naar keuze. Leuk is een voorbeeldlijst te maken met combinaties, sommige mensen kennen alleen de combi ham- kaas! Bijvoorbeeld tosti met: Worstjes, zuurkool en mosterd; Salami, mozzarella en pizza quick; Brie, chorizo en sambal; Pindakaas en banaan; Honing, rauwe ham en geitenkaas etc. Leuke tip: ik heb laatst een tosti party georganiseerd met ongeveer 40 mensen. Buiten mijn eigen apparaat, had ik er 4 geleend van gasten en 2 gekocht, elk voor nog geen 9 euro. Die hebben we verloot. De gasten konden een lootje kopen voor 1 euro. Je komt er zo makkelijk weer vanaf!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit tosti party recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tosti party heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

 • Enorm leuk idee!
  DanielleR gaf dit recept op 16 oktober 2012 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven