Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomatenbrood met kaas recept
Tomatenbrood met kaas recept

Tomatenbrood met kaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 220 graden Celsius voor. Kneed met de mixer of keukenmachine van de broodmix, de tomatenpuree en 225 ml lauw water een soepel deeg. Voeg de zongedroogde tomaat, de kaas en de oregano toe en kneed goed door. Vorm een bal van het deeg en laat afgedekt met een schone theedoek 15 min. rusten. Verdeel het deeg in 3 stukken. Rol elk stuk deeg uit tot een streng van 45 cm lang. Vlecht de deegstrengen samen en leg de vlecht op een met boter ingevette bakplaat. Laat hier het deeg nogmaals 30 min. rijzen. Bak het brood 20-25 in de oven bruin en gaar.

Serveersuggesties

Als je het brood niet meer nodig hebt, kun je het sowieso nog een week in een luchtdichte zak bewaren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tomatenbrood met kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Tomatenbrood met kaas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Deze is ook lekker.
    Jan Vee gaf dit recept op 26 november 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven