Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Suikerbrood recept
Suikerbrood recept

Suikerbrood


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Oven voorverwarmen op 200 graden.
500 gram mix voor witbrood in een kom doen. Voeg 3 deciliter lauwwarm water, 25 gram gesmolten boter in kuiltje in het midden toe. Kneden en afgesloten 10 minuten laten rijzen. Voeg dan 250 gram mini-suikerlontjes en 1 theelepel kaneel toe en kneed dit goed door. Weer afgesloten 10 minutenb rijzen. Stort het deeg in een cakeblik en bak het boord 25 minuten in de oven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit suikerbrood recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven