Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stokbrood gehakt-ananas recept
Stokbrood gehakt-ananas recept

Stokbrood gehakt-ananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ui fijn hakken en mengen met gehakt en paneermeel. Op smaak brengen met zout en peper uit de molen en er 4 platte ballen van maken. Deze bakken in de olie. Het stokbrood in 4 stukken snijden en beleggen met de in stukjes gesneden gehakt en halve ananasringen

Serveersuggesties

Kan koud of warm geserveerd worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stokbrood gehakt-ananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven