Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spiraalbroodjes recept
Spiraalbroodjes recept

Spiraalbroodjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneed van de grondstoffen een soepel, droog en stevig deeg. Bol het deeg glad op en leg het tussen een deegkleedje. Geef het deeg een voorrijs van ca. 25 minuten. Verdelen en opbollen met de machine. Laat de bolletjes even loskomen (onder kleedje). Rol de deegbolletjes in etappes uit tot strengels van 40 cm. Rol de broodjes losjes op en druk het uiteinde onder het broodjes zodat het vast kan bakken. Strijk de broodjes netjes met eistrijksel en druk ze in de rijstemeel. Plaats de broodjes direct op een schone, licht ingevette bakplaat (3 x 5). Narijs is ca. 60 minuten. Bak ze goudbruin af. De baktemperatuur is 260C. De baktijd is 6 tot 8 minuten voor 30 stuks. De deegtemperatuur is 25C. De mengtijd is 2 minuten en de kneedtijd is 6 minuten.

Allergenen Informatie

Voor dit spiraalbroodjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven